06 22 743 241
Installatiebedrijf Bos
De Steiger 9
9321 DG, Peize

06 22 743 241
[email protected]

Over Installatiebedrijf Bos uit Peize

Installatiebedrijf Bos

Installatiebedrijf Bos is lid van brancheorganisatie Techniek Nederland en de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Dit lidmaatschap staat borg voor vakkundig werk dat voldoet aan de hoogste eisen van modern vakmanschap. Dit geldt voor nieuwbouw en renovatie.

Installatiebedrijf Bos verzorgt voor u:

  1. Aanleg en onderhoud CV-installaties van de merken Nefit en Vaillant.
  2. Zink werk en dakbedekking.
  3. Airconditioning.
  4. Riolering en ontstoppen van riolering.
  5. Aanleg en onderhoud van gas, water en elektra, zowel nieuwbouw als renovatie.
  6. Vloerverwarming, deze kan ook in bestaande vloeren worden ingefreesd.
  7.  

Duurzaamheid
Voor de aanleg van uw duurzame energieprodukten, zoals bijvoorbeeld een zonneboiler, pv-panelen kunt u ook bij installatiebedrijf Bos terecht.

Luxe badkamers
Installatiebedrijf Bos is specialist in het bouwen van luxe badkamers en verzorgt behalve installatiewerk ook het stukadoor-, tegel- en timmerwerk. Daarnaast adviseert Installatiebedrijf Bos bij de inrichting van badkamers. Hiervoor werkt het bedrijf samen met gerenommeerde showrooms.

 

 

 

 

 

Historie

Smederij
De firma Bos is in 1949 opgericht door de heer G. Bos. In eerste instantie exploiteerde men een smederij, waar paarden werden beslagen en wagens gerepareerd. Daarnaast was er een winkeltje, waar men huishoudelijke artikelen verkocht.Moderne tijden
Met de komst van de tractor nam het werk voor de smederij gaandeweg af. Met oog voor de nieuwe mogelijkheden van aardgas, stapte de heer Bos rond 1960 over op installatiewerk. Het installatiebedrijf en de winkel groeiden hierna snel. In 1978 nam de heer Wim Bos het bedrijf over van zijn vader.


Nieuw millenium
In 2000 werd een vennootschap onder firma opgericht. Anno 2008 participeren in deze vennootschap de heer Wim Bos en zijn echtgenote, mevrouw Ina Bos, alsmede hun zoon, de heer Gert Bos.


Huidige situatie
In 2012 namen Wim en Ina afscheid van de zaak en ging Gert Bos alleen verder met het installatiebedrijf. Door het terugtreden van zijn ouders werd ook afscheid genomen van het warenhuis.