06 22 743 241
Installatiebedrijf Bos
De Steiger 9
9321 DG, Peize

06 22 743 241
[email protected]

Tegelwerk

Installatiebedrijf Bos uit Peize is gespecialiseerd in het leggen van tegels in badkamers, toiletten en keukens. Op deze pagina vertellen we u hier wat meer over.

Professioneel tegelwerk
 

Of u nu uw toilet, badkamer of keuken opnieuw wilt betegelen, u dient er rekening mee te houden dat het leggen van tegelwerk specialistisch werk is, dat u het beste aan een professional kunt overlaten. U kunt zich voorstellen dat een slecht betegelde ruimte op den duur voor frustraties zal zorgen, om nog maar niet te spreken over de risico’s op bijvoorbeeld lekkages en afbrokkelende of losrakende tegels. Ook verkijken mensen zich vaak op de hoeveelheid tijd en moeite die het (opnieuw) betegelen van een ruimte in beslag kan nemen. Installatiebedrijf Bos is al jarenlang een specialist op het gebied van tegelwerk en neemt u met plezier het zware werk uit handen!

Deskundig advies
 

Het juiste tegelwerk kan een kleine ruimte groter en lichter laten lijken. Ook kunnen nieuwe tegels uw badkamer of toilet weer een frisse uitstraling geven, zonder dat alles vervangen hoeft te worden. Installatiebedrijf Bos kan u van een deskundig advies voorzien op het gebied van tegelwerk voor uw badkamer, toilet en keuken. Wij werken samen met gerenommeerde showrooms, zodat we u niet alleen volop inspiratie kunnen bieden maar straks ook de badkamer, het toilet of de keuken van uw dromen kunnen realiseren!

Meer weten over tegelwerk?
 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van tegelwerk voor badkamers, toiletten of keukens, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Installatiebedrijf Bos uit Peize is u graag van dienst!